Georedundáns adattárolás

Ügyfeleink adatait, egymástól földrajzilag függetlenül több helyen tároljuk egyidejűleg.
Maximális biztonság és adatvédelem.

BPC GeoSystem:

A georedundáns adttárolási megoldásokat Magyarországon kiemelkedő módon csak vállaltunk nyújtja ügyfelei részére. A georedundás adattárolás azt jelenti,  hogy a szervereken tárolt adatokat egy fizikailag távolabb eső városban másik szerverteremben kerülnek szinkronizálva.

Innovációink olyan irányúak ahol megkönnyíthetik a munkával töltött mindennapokat.  Nem kell rettegnünk, hogy a valódi értékeink vallatti adataink megsérülhetnek, illetéktelen kezekbe kerülnek vagy akár egy ideig elérhetetlenné vállnak.

Ha megbízhatóan, gyorsan és zökkenőmentesen szeretnél dolgozni ez a szolgáltatást neked találtuk ki!

Az egyenruha nem kötelező!

Más vállalkozásokkal szemben nem konfekció megoldásokat szállítunk, ahol a viselőjének kell alkalmazkodni a nadrág hosszához, kényelmetlen és vállalkozásunk működési mechanizmusát alakítsuk át csak azért mert vásároltunk egy új alkalmazást?

Miért ajánljuk ezt Neked:

Előfordult már, hogy egy egy szerverterem valami hibánál fogva nem elérhető így az ott elhelyezett szerverek is egy ideig elérhetetlenek lesznek. Az ott tárolt, illetve mentett adatok szolgáltatások nem használhatóak. Ebben a pillanatban indul e a munkavállalók részéről a telefonáradat „hogy már megint nem tudunk dolgozni”

Ha fizikailag elválasztjuk a szinkronizált másodlagos szervereket es elvisszük az ország másik sarkába  akkor hiba esetén ami lehet szolgáltatói vagy egyéb más,  azonnal egy másik szerver lép a helyébe, így egy valódi problémára valódi megoldást nyújtottunk.

A BPC Rendszerház Kft. elsődleges szerverparkja Budapesten, a másodlagos pedig Szegeden helyezkedik el.

Intézményesítettük a biztonságot:

Szolgáltatói hiba

Zsaroló vírusok támadása

Szerverhiba esetén

Természeti katasztrófa

biztonságban szeretné tudni adatait?

Ismerje meg GEOREDUNDÁNS szerverparkunkat és tapasztalja meg a 100%-os adatbiztonság kényelmét!