KTM landing oldal

Megújjítottuk a KTM honlapját.

volvex.hu

Ha redőnymotorok vagy intelligens házak, akkor VOLVEX! Grafikai munka és tervezés, kivitelezés  volt a feladatunk, ahol elvárás volt a pontos, szakszerű és gyors munkavégzés!

palotás kert lakópark

A Palotás Kert Lakópark honlap teljes grafikai tervezését frontend és backend fejlesztését a BPC Rendszerház készítette el. A Honlap WordPress alapokra épült egyedi, saját fejlesztésű kiegészítő programokat készítettünk a honlaphoz, mint pl.: a lakásválasztó.

mucha orsa

Egy nagyszerű munka, amelyben az új technológiákat ízléses, modern  környezetbe öltöztettük​.

petőfi program

Izgalmas kihívást jelentett számunkra ez a megrendelés.
A leegyszerűsített felület mögött egy több felhasználós, publikációt támogató és ellenőrző back-end rendszer húzódik meg.
Elvárás volt a könnyű és gyors használat. A tervezés során figyelembe kellett vennünk a különböző kommunikációs lehetőségeket határainkon túl, amivel az ösztöndíjasok találkozhatnak.
Mind a grafikai feladatokat  mind a programozási munkálatokat munkatársaink végezték el.

job.hu

Elkészültünk egy új fejlesztésünkkel! A grafika a megrendelő keze munkáját dicséri,  de a speciális back-end fejlesztés, amely – XML lekérdezések, importálások, feldolgozások munkafolyamataiból álltak  a munkatársaink szakértelmének köszönhető!

Minden vállalat életében fontos a társadalmi felelősségvállalás.
A felkérés során úgy éreztük, az oldal témájának megközelítése egy nem hagyományos megjelenítést kíván! Elvárásként fogalmaztuk továbbá meg, hogy az weboldal beavatkozásunk nélkül önállóan üzemeltethető legyen.

segítővásárlás

A segítő vásárlás programot a Salva Vita Alapítvány koordinálja. A megváltozott munkaképességű embereket foglalkoztató akkreditált, védett munkáltatók használhatják termékeiken. A weboldal készítése egy érdekes kihívás volt.

biztonságban szeretné tudni adatait?

Ismerje meg GEOREDUNDÁNS szerverparkunkat és tapasztalja meg a 100%-os adatbiztonság kényelmét!